Пътеводител за пациенти с онкологични заболявания

Поредицата от видеа „Пътеводител на пациентите с онкологични заболявания“  на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда Ви запознава с мултидисциплинарния екип от медицински специалисти, който е необходим за диагностиката и лечението на ракови заболявания. Всеки от лекарите дава важни насоки и информация за конкретните стъпки, през които преминават пациентите.

Онкологичните заболявания изискват навременно и индивидуализирано лечение, а за него е нужен голям екип от специалисти в различни области на медицината, които да работят заедно. За избора на терапия за всеки пациент е важно всички лекари да участват в обсъждането на случая на т.нар. онкологична комисия и решението за конкретно лечение да бъде взето на база на становището на всеки специалист.


Видео галерия:

Пусни видео

01 "Разчитай на нас на всяка стъпка" - Историята на пациентката Гергана Шаламанова

Това е една различна история, която разказва за труден и осеян с предизвикателства път, на края на който животът побеждава. Тя е част от поредицата видеа „Пътеводител на пациентите с онкологични заболявания“ на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда. Запознаваме ви с мултидисциплинарния екип от специалисти, които са нужни за диагностицирането и лечението на ракови заболявания.

Прочетете повече в блога ни

„Имах голям късмет, че попаднах в ръцете на екип от виртуози, ръководен от доц. Петко Карагьозов“

УМБАЛ Токуда