Допълнителни услуги

 

Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда разполага с платен охраняем паркинг със 139 паркоместа. За трудноподвижните пациенти са обособени места пред входа на болницата.

Условия за използване на паркинг зоната:

  • Паркингът е безплатен за ползване през първите 30 минути.
  • Таксата за всеки започнат час след първите 30 мин. е 3 лв.
  • Можете да оставите личния си автомбил на паркинга по време на хоспитализацията си. Стойността за 24 часа е 20 лв., които се заплащат на Паркинг информация със служебна бележка от отделението.

ВАЖНО: При запълване на наличните места се налага изчакване за освобождаване на място, което може да отнеме продължително време. Това затруднява значително достъпа до лечебното заведение и движението по бул. Атанас Дуков, включително за пациенти, нуждаещи се от неотложна медицинска помощ. Най-натоварено паркингът се използва в делнични дни между 10:00 и 14:00 часа. Екипът на лечебното заведение моли всички, чието здавословно състояние и придружаващи обстоятелства позволяват, да се възползват от възможността за оставяне на пациент без паркиране като използват обозначената за това лента. Това ще улесни достъпа на най-нуждаещите се пациенти!

Алтернативно в натоварените часове можете да стигнете до болницата с градски транспорт или такси. Близки връзки има с метро, автобуси 88 и 120, трамвай 10.

Пред болницата има таксиметрова стоянка. Такси може да бъде извикано с бутон от централния вход или от регистратура Спешно отделение.
Вижте Транспортните връзки за стигане до Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.

Аптеката в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда се намира до самия вход на болницата. Целта й е максимално да улесни пациентите и работата на специалистите в лечебното заведение. В нея се приготвят всички видове екстемпорални форми (сиропи, прахообразни форми, глобули и т.н.). Аптеката е добре заредена, работи със зелени и жълти рецепти. 

Предлага се пълната гама лекарствени форми, включително козметика и консумативи.

Стремежът на фармацевтите е пациентът да остане доволен, да не чака и да бъде обслужен цялостно в пределите на болницата.

Контакти:

  • 02/403 4945
  • 02/403 4947


Управител на Аджибадем Сити Клиник Аптека Токуда:

Маг. фарм. Гергана Ангелова - началник "Аптека за пациенти"
Завършила е фармация през 1980 година в МУ-София. Има 27 годишен опит в сферата на фармацията. Владее английски и испански език. 

Joy Optics са част от семейството на най-големите вериги за продажба на очила в България – Grand Optics & Joy Optics.

Магазините на веригата към момента са над 50 и са разположени в градовете София, Варна, Св. Св. Константин и Елена, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Русе, Велико Търново, Плевен, Враца и Хасково. 

Оптика JOY Optics  в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда ще откриете на партерен етаж, вдясно от входа на болницата. Там ще намерите голямо разнообразие от диоптрични рамки и стъкла, слънчеви очила,  контактни лещи и аксесоари. JOY Optics е директен вносител на голяма част от предлаганите продукти. Оптиката разполага с най - съвременно оборудване. Това гарантира на клиентите високо качество на добри цени, прецизна изработка и бърз сервиз.

Ако нямате възможност да изчакате изработката на очилата си, JOY Optics предлага удобството, когато те бъдат готови да ги получите на посочен от вас адрес.

Повече информация и актуални промоции може да откриете на https://joyoptics.bg/
joy_acibademcityclinic_tokuda

Токуда банк

 

Текст

 

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда разполага с модерен конгресен център, който е изключително подходящ за специализирани събития като симпозиуми, изложения, семинари, колегиуми и т.н.

Информация и резервиране на зали - 02/403 4221

АУЛА "Токуда":

  • Капацитет 205 седящи места
  • Мултимедийно оборудване
  • Три кабини за симултанен превод
  • Прилежащо фоайе от 100 кв.м. за изложбени цели

aula_res