Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна - прецизна грижа

Доц. д-р Явор Кашлов, кардиолог

Кардиолог в събота - доц.д-р Явор Кашлов

Лекарят е и специалист по вътрешни болести
Записване на час

Новини

Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна е лечебно заведение, наложено като име със своята комплексна услуга и висококвалифицирани специалисти сред пациенти и лекари във Варна и региона. Ние предлагаме медицинска грижа с високо качество и екипна работа при диагностиката и лечението. Имаме договор с НЗОК, със здравно-застрахователни фондове и сме предпочитан партньор заради възможността за консулти със специалисти от почти всички медицински специалности. Опитни рентгенолози разчитат изследванията в най-добре оборудвания сектор Образна диагностика в доболничната помощ в България.

Открий лекар или специалист

Обединени в грижата за вас!

Открий лекар или специалист

Събития този месец

Технологии и апаратура

ЯМР Варна

Най-новият ядрено-магнитен резонанс 1.5 Тесла в региона

  • Медицински център Варна

В клиниката се правят изследвания на най-новия магнитен резонанс в региона модел General Electric SIGNA™ Explorer 1.5T MRI с големи възможности за дифузия и перфузия на органите и тъканите. Апаратът е бърз, с удобен за пациентите дизайн и функции, които позволяват постоянна връзка с изследващия екип.

Скенер Варна

64-срезов компютърен томограф CT

  • Медицински център Варна

В Аджибадем Сити Клиник Варна се провеждат широк кръг образни изследвания със съвременен 64-срезов компютърен томограф. Той е модернизиран в тон с последните изисквания на Европейската комисия за безопасност – ниска доза на лъчение за пациента.

Нов мамограф в АСС Варна

Дигитален мамограф Senograph SD GE

  • Медицински център Варна

Най-новият дигитален мамограф в региона работи в Аджибадем Сити Клиник Варна. Специалистите разчитат изследвания от апарат Senographe Crystal Nova на General Electric. Достатъчни са 3 до 5 минути за цялостна диагностика и изключителни изображения. Автоматично оптимизиране избира подходящата доза въз основа на плътността на гърдата.