Урология

В Аджибадем Сити Клиник Варна функционира модерен Сектор по урология, където се диагностицират, лекуват и наблюдават заболявания на бъбреците, пикочните пътища, пикочния мехур, мъжката полова система, както и болестни състояния на простатата. Нашият център разполага с един от двата най-съвременни литотриптера у нас. Той е предназначен за разбиване на камъни в бъбреците и пикочните пътища под ехографски контрол. Апаратът позволява откриване и унищожаване на рентген-негативни конкременти в пикочния мехур и уретера при максимално удобство за пациентите.

Клиниката е единственото извънболнично здравно заведение, където се извършва изследването Урофлоурометрия.

В клиниката са разработени профилактични програми, насочени към мъжкото здраве. Основно внимание се отделя на ранното откриване на рака на простатата, което е гаранция за по-добри лечебни резултати. Съвременно оборудваната клинична лаборатория извършва тестване на туморни маркери, с цел скрининг и оценка на лечението на простатните заболявания.

Уролозите на Аджибадем Сити Клиник Варна работят в екип със специалистите по хирургия, гинекология, медицинска онкология, образна диагностика, дерматология. 

Галерия

Свързани новини