Гастроентерология

Запази час

Специалистите по стомашно-чревни заболявания в Аджибадем Сити Клиник Варна диагностицират и лекуват широка гама от заболявания чрез най-съвременни клинични методи. Лекарите имат редица специализации и са сертифицирани за различни високоспециализирани изследвания.

В клиниката се извършва гастроскопия /ФЕГС/- ендоскопско изследване на хранопровода, стомаха и дванайсетопръстника. Изследването е без болничен престой и дава по-широки възможности на специалиста за точна диагностика.

Гастроентеролозите работят в партньорство с колегите си от сектор Образна диагностика, с които съвместно диагнистицират заболяванията на гастро-интестиналния тракт чрез най-съвременните методи на образна диагностика: компютърно-томографска колонография /виртуална колоноскопия, компютърна томография на панкреаса и жлъчните пътища, магнитен резонанс и др. В клиниката се извършват също рентгенови изследвания с Бариева каша, иригография и ехография на коремни органи.

Специалистите по гастроентерология партнират със своите колеги от другите специалности, за да се получи комплексна картина на здравето, когато това се налага.

Галерия

Д-р Георги Янков - гастроскопии