За нас

Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна е едно от наложените и добре оборудвани лечебни заведения за извънболнична помощ в България. Клиниката е част от най-голямата частна верига в здравеопазването у нас - Acibadem City Clinic.

Ние предлагаме висококачествена медицинска грижа и комплексен диагностичен подход. С грижите си за пациентите спомагаме за по-голямото им удовлетворение и сигурност.
Изградили сме добра обратна връзка с насочващите лекари. Целта ни е да предоставим цялостна здравна услуга на нашите пациенти, за да сме сигурни, че в диагностичния и лечебен процес участват всички – пациент, насочващ лекар и ние.

Специалистите разбират колко е важен такъв подход и дават най-доброто от себе си, за да постигнат продължаване на грижите за пациента. В основата на нашата работа сме заложили на интердисциплинарния подход при решаване на клинични случаи, които спадат към повече от една специалност.
Ние сме водеща клиника по превенция и профилактика на често срещаните и социално значими заболявания.

Нашите уважавани специалисти провеждат изследвания на техника, която постоянно обновяваме. Разработили сме и прилагаме профилактични програми за пациенти от различни възрастови групи.

Успешно работим с Национална здравна каса и с фондове за здравно застраховане и сме предпочитан партньор поради комплексната ни грижа за пациентите и разнообразието на услугите, които предлагаме.

Групово ниво
 
Медицински център

История

1440x910
 • 2016 г.

  Сливане на Болница Токуда, City Clinic и Acibadem

 • 2012 г.

  Откриване на City Clinic Сърдечно-съдов център в София

 • 2010 г.

  Създаване на медицински център City Clinic във Варна.

 • 2011 г.

  Придобиване на City Clinic Варна

 • 2013 г.

  Споразумение с Partners Healthcare

 • 2014 г.

  Споразумение с  MD Andreson и JCI Акредитация 

 • 2015 г.

  Получаване на статут на Университетска болница, Придобиване на City Clinic Бургас и Откриване на City Clinic Онкологичен център

Партньори