За пациенти и семействата им

Ние сме готови да ви помогнем преди, по време и след посещението ви.

Можете да задавате своите въпроси на телефони 0700 33 900, 0892 202 080 или и-мейл varna@acibademcityclinic.bg.

Работното време на Аджибадем Сити Клиник Варна е:

от понеделник до петък - 7.30 - 19 ч.

в събота - 8 - 15 ч.

За прегледи при лекари и изследвания се изисква предварително записване на час на телефони 0700 33 900, 0892 20 20 80, *5544 или чрез контактната форма на сайта - в Контакти.

За клинична лаборатория и рентген не се изисква предварително записване на час, прави се регистрация на регистратури ет. 1 и ет. 2.

Клинична лаборатория работи в партньорство и има договори с СМДЛ "Лаборекспрес 2000", СМДЛ "Статус" и СМДЛ "Статус".

Медицинският център предлага гъвкави услуги в помощ на пациентите и техните роднини. Ако сте несигурни или имате въпроси, моля свържете се с екипа на call-център за повече информация.

Информация и съдействие за лечение в болниците на Acibadem City Clinic в България можете да се обръщате към нашия служител Искра Сотирова - 

iskra.sotirova@acibademcityclinic.bg или на тел. 0700 33 900, 0892 20 20 80.

Информационен офис за болниците на Acibadem Healthcare Group в Турция -  София, бул. "Патриарх Евтимий" 55, тел.02 851 1228.

Acibadem City Clinic Медицински център Варна работи със следните здравно-застрахователни фондове:

„Дженарали застраховане“ АД

ОЗОФ „Доверие“ ЗАД

ДЗИ „Животозастраховане“ ЕАД

Застрахователно дружество „Съгласие“ АД

ЗАД „България“ АД

„ФИ ХЕЛТ Застраховане“ АД

ЗАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс груп“ АД

ЗАД „Здравноосигурителен институт“ АД

„Евроинс – здравно осигуряване“ ЕАД

Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна работи в тясно сътрудничество със здравни професионалисти извън клиниката – общопрактикуващи лекари и специалисти.
Стремежът ни е да дадем цялостно решение на здравния проблем на нашите пациенти на високопрофесионално ниво. В Аджибадем Сити Клиник Варна работи координатор за връзка с насочващите лекари. Той може да даде повече информация за предлаганите медицински услуги.
Можете да задавате въпроси на е-мейл varna@acibademcityclinic.bg

Работното време на Аджибадем Сити Клиник Варна е:
от понеделник до петък - 7.30 - 19 ч.
в събота - 8 - 15 ч.

За прегледи при лекари и изследвания се изисква предварително записване на час на телефони 0700 33 900, 0892 20 20 80, *5544 или чрез контактната форма на сайта - в Контакти.

За клинична лаборатория и рентген не се изисква предварително записване на час, а регистрация на регистратури ет. 1 и ет. 2.

Клинична лаборатория работи в партньорство и има договори с СМДЛ "Лаборекспрес 2000", СМДЛ "Вирулаб" ЕООД и СМДЛ "Статус".

Прегледи и изследвания се извършват по Здравна каса, здравно-застрахователни фондове и платен прием.

В съботни дни изследвания на ЯМР, скенер и прегледи при лекари-специалисти се правят само платено и по здравни фондове с предварително записан час.

Информационен офис за болниците на Acibadem Healthcare Group в София - бул. "Патриарх Евтимий" 55, тел.02 851 1228.

Поддържаме партньорство и работим със следните здравно-застрахователни фондове:

„Дженарали застраховане“ АД
ОЗОФ „Доверие“ ЗАД
ДЗИ „Животозастраховане“ ЕАД
Застрахователно дружество „Съгласие“ АД
ЗАД „България“ АД
„ФИ ХЕЛТ Застраховане“ АД
ЗАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс груп“ АД
ЗАД „Здравноосигурителен институт“ АД
„Евроинс – здравно осигуряване“ ЕАД

Аджибадем Сити Клиник изпълнява своите задачи с принципите за качествено обслужване в съответствие със своята мисия и визия, като в същото време спазва щадящо околната среда и отговорно поведение.

До този момент групата лечебни заведения:

Изпълнява всички изисквания, свързани с опазване на околната среда и здраве и безопасност при работа в съответствие с JCI стандартите и изпълнявайки всички местни и национални закони и разпоредби, международни стандарти и добри производствени практики в работната среда.
Развива култура на оперативно превъзходство и превъзходство в здравните услуги.
Идентифицира и управлява рисковете за околната среда, здравето и безопасността при работа.
Идентифицира отпадъците, генерирани от всички здравни заведения в резултат на тяхната дейност като приоритетна цел и създава планове за управление на отпадъците, индивидуално пригодени за всяко здравно заведение по начин, който не заплашва здравето на пациентите и персонала.
Работи за минимизиране на количеството отпадъци и разделя рециклириуемите отпадъци според този план.
Доставя нерециклируемите отпадъци до съответните институции за изхвърлянето им според законите и разпоредбите.
Повишава информираността на служителите и доставчиците за проблемите на околната среда и установява култура на безопасност при работа, базирана на техните индивидуални отговорности.
Отдава приоритетно значение на здравето и безопасността при работа, за да осигури работна среда без инциденти и системи за минимизиране на загубите и щетите в случаи на извънредни ситуации. 


Общият регламент за защита на личните данни (ОРЗД) започва да се прилага от 25 май 2018г. и регламентира защитата на личните данни на субектите на данни в Европейския съюз и Европейското икономическо пространство. Всяка компания трябва да предприеме необходимите мерки за защита на правата и свободите на физическите лица, за да гарантира неприкосновеността на личния им живот. За да научите повече за това как са защитени Вашите лични данни, можете да изберете съответното поле от страничното меню.

 

COVID-19 дава дълготрайно отражение върху организма 3, дори 6 месеца след преболедуване. Повлиява работата на бели дробове, сърце, черен дроб, нервна система даже да сте го преминали леко.

С грижа за Вас разработихме Програма Постковид възстановяване с 10% отстъпка от редовните цени. В нея включихме най-важните прегледи и изследвания, за да проследим Вашето здраве. След получаване на резултатите и преглед специалист ще Ви даде насоки какво да направите, за да подобрите здравето си и се възстановите по-лесно и бързо.

Ако след прекаран COVID-19 чувствате отпадналост и умора, продължаваща болка в гърдите и задъхване, ако имате мускулни болки, главоболие, нарушен сън и памет, трябва да предприемете действия за своето здраве. Освен това поради засягането на някои органи и функцията им вирусът дава отражение и върху психиката – депресия, гневни състояния.

Прегледите се организират индивидуално за всеки пациент в рамките на един-два дни.

Вашият координатор ще уговори с Вас удобно време, което да е съобразено с работата на лекарите и изследващите сектори.

Моля предварително се обадете на тел. 0700 33 900 или на 052 953 244

или чрез мейл varna@acibademcityclinic.bg с посочени Ваши имена и телефон за връзка. 

Нискодозов скенер на бял дроб след COVID-19 

Изследването позволява да се установят и най-малките промени в белодробната тъкан, включително в интерстициума, където се локализират болестните промени при COVID-19.
Благодарение на модерния скенер GE VCT LightSpeed с 64 детектора в Аджибадем Сити Клиник Варна изследването на бял дроб да трае само няколко секунди
Лъчевото натоварване е редуцирано до това на една рентгенова снимка.
Изследването се препоръчва за: пациенти с усложнения от COVID-19, прекарали коронавирус за установяване на остатъчни промени, профилактика на хронифицирано заболяване на белите дробове.
Подходящо е също за: пациенти с хронични белодробни, сърдечни, имунологични и ендокринни проблеми за изключване на белодробно ангажиране.
Предоставяме свободен достъп на всички пациенти за скенер на бял дроб с преференциална цена 120 лв.
Задължително записване на час на тел. 0700 33 900, 0892 20 20 80

Лабораторни изследвания Постковид

Разширяваме възможностите за изследвания в клинична лаборатория с отстъпка 10% за пациенти, прекарали COVID-19 с цел преценка на здравното състояние.
Нашите специалисти разработиха два варианта – основен и разширен, в които са включени най-важните показатели за работата на основните органи, кръвосъсирването и наличието на инфекция в организма. Разширеният пакет насочва лекаря за функцията на сърдечно-съдовата и нервната система, бъбреците, черния дроб, ендокринната система.
Изследванията са без записване на час – с регистрация на регистратура ет. 1
Кръв се взима сутрин на гладно и жадно като вечерята в предходния ден трябва да е лека до 18 ч.

Бърз тест за антитела срещу COVID-19 

В лабораторията на Аджибадем Сити Клиник Варна се прави бърз тест за антитела срещу COVID-19. Скрининговият тест е помощно средство при диагностицирането на вече прекарана инфекция, причинена от новия коронавирус. 

За да се проведе изследването, е необходима венозна кръв, взета най-рано 4-5 седмици след първите симптоми на заболяването или ваксинацията. 

Тестът се препоръчва за пациенти:
преболедували COVID-19
ваксинирани – най-рано 2 седмици след поставена втора доза ваксина за оценка на постваксиналния имунен отговор
прекарали преди три и повече месеца ковидинфекция във връзка с необходимостта от поставяне на ваксина. 

В Аджибадем Сити Клиник Варна тестът се провежда без предварително записване на час
Нужна е регистрация на регистратура ет.1.