Ортопедия и травматология

Специалистите ортопеди и травматолози в Аджибадем Сити Клиник Варна лекуват пациенти с остри и хронични заболявания на костно-ставната система.  На тяхно разположение е съвременна образна диагностична апаратура – дигитален рентген, компютърен томограф и магнитен резонанс, които значително скъсяват времето за поставяне на диагнозата и започване на лечението.

Тук се прилага терапевтичния метод ортотрипсия - модерно и клинично доказано неинвазивно лечение при Болест на Чандлър, незарастващи рани, остеофити и вкалцявания в петата, локализиран остеоартрит, синдром на „замръзнало рамо“, болки в гърба и врата, хронични мускулни болки в горен и долен крайник и др.

Ортопедите и травматолозите в Аджибадем Сити Клиник Варна са част от интегриран екип специалисти, чиято цел е поставянето на бърза и точна диагноза и навременно лечение на заболяването. Специално внимание се отделя на овладяването на болката и двигателните органичения, предизвикани от увредата на костно-ставния апарат. Важна част от клиничната дейност е ранното установяване на туморните образувания на костите и мускулите, което е възможно чрез използването на модерната образна техника и апаратура в центъра.

Галерия

Ортопед, д-р Павел Маринов