Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда поднесе подаръци на своите онкоболни пациенти в рамките на кампанията "Не си сам в борбата с рака" по повод Световния ден за борба с тежкото заболяване. С малкия жест на подкрепа и внимание успяхме да усмихнем пациенти на Клиниката по медицинска онкология, Клиниката по нуклеарна медицина и Отделението по лъчелечение

Като водещо лечебно заведение Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда се стреми да повиши информираността относно скрининга, превенцията и комплексното лечение на онкологични заболявания. 

В нашата болница работи мултидисциплинарен екип от медицински специалисти, който е необходим за диагностиката и лечението на ракови заболявания и е в подкрепа на пациентите на всеки етап. Лечебното ни заведение разполага с хирурзи във всяка една област на медицината и предлага и оперативно лечение на доброкачествени и злокачествени тумори. Залагаме на комплексна медицинска грижа, която включва програми за превенцияиндивидуален план за лечение, мултидисциплинарен подход и психологическа помощ.