Запази час

Клиниката по Съдова хирургия на Аджибадем Сити Клиник Младост функционира като център за превенция на ампутациите и предлага най-модерни методи на лечение на широк спектър на съдови заболявания. Наша основна цел е да сведем до минимум броя пациенти, при които съдовите запушвания водят до животозастрашаващи състояния или се налага ампутация на крайници, вследствие на запушване притока на кръв към засегнатите участъци.

Нашите основни предимста са:

  • Пълен спектър от съвременна съдова хирургия - всички форми на атеросклероза, тромбози и емболии на периферни артерии, аневризми, венозни тромбози и тромбофлебити, варикоза, съдови травми и артерио-венозни малформации.
  • Сътрудничество със специалисти по Ангиология и флебология с цел комплексно лечение на артериалните и венозни заболявания.
  • Пълна гама на неинвазивни и миниинвазивни методи на диагностика на съдовите заболявания с цел прецизно определяне на методите на лечение
  • Денонощна съдово-хирургична готовност
  • Две хибридни операционни зали, комбиниращи предимствата на стерилната зала с високофективната ангиографска система, позволяваща извършването на едни от най-сложните съдови интервенции.
  • Комплексно оперативно лечение от екип с богат опит и доказан индивидуален подход към всеки пациент.

Всяка години в клиниката по Съдова хирургия на Аджибадем Сити Клиник Младост се извършват над 1300 съдови операции, голяма част, от които животоспасяващи. Ако смятате, че имате съдов проблем, свържете се с нас на 0700 13 127 или *5544.