За нас

Предлагаме нов модел комплексна грижа, с грижа за вас

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост е модерно лечебно заведение с водеща роля в предоставянето на комплексни медицински услуги. Създадена през 2015г., днес болницата е разпознаваема с качеството на медицински услуги, сигурността и професионалното отношение към всички пациенти.

Мисията на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост е да подобри достъпа на хората до високоспециализирана болнична услуга, обединявайки усилия в комплексна грижа от утвърдени специалисти, съвременни методи на лечение и последните технологии на модерната медицина.

Екипът на болницата работи по изцяло нов, иновативен за страната здравен модел, който обхваща цялостни комплексни решения за лечения, фокусирайки се върху мултидисциплинарния поглед към всяко заболяване. По този начин се обединява експертизата на няколко специалисти при индивидуализиране лечението на всеки пациент.

Благодарение на високо-технологичната апаратура, богатия опит на утвърдени специалисти и комфортната болнична база, Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост предоставя първокласни условия за лечение на пациенти в следните звена:

Болницата е разположена в 8-етажна сграда, която е дело на проектантите от HKS – водеща архитектурна компания от САЩ, специализирана в проектирането и изграждането на многопрофилни болници по целия свят. Аcibadem City Clinic е носител на наградата „Сграда на годината“ за 2016г.

Висококачествена здравна грижа за пациентите

Със своите високоразвити технологични устройства, богат опит и познания, ние предоставяме на нашите пациенти най-съвременните технологии за диагностициране и лечение на различни по вид медицински състояния

Целта ни е да предложим най-доброто за вашето здраве

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост е част от Аджибадем Сити Клиник – най-голямата група лечебни заведения в страната, включваща още:

 • Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда
 • Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Сърдечно-съдов център
 • Медицински център във Варна

С четирите си локации заедно групата е най-мащабната структура в сектора на здравеопазването у нас

 

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост е най-новата структура в групата на Аджибадем Сити Клиник България. Болницата е открита през 2015г. като City Clinic Онкологичен център, а след обединение през 2016 г. става част от Аджибадем Сити Клиник – най-голямата група лечебнни заведения в страната и същевременно част от международния здравен холдинг IHH. През 2019г. болницата се ребрандира в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост, прибавяйки към портфолиото си разнообразни медицински услуги, с което успява да затвърди имиджа си на болница, предлагаща комплексна медицинска грижа от най-високо ниво. 

 

 • 2019

  Ребрандиране на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост

 • 2019

  JCI Реакредитация на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ

 • 2017г.

  JCI Aкредитация на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ

 • 2016г.

  Сливане на Болница Токуда, City Clinic и Acibadem

 • 2015г.

  Откриване на City Clinic Онкологичен център

ACIBADEM City Clinic UMBAL JCI certificateСтремежът и мисията на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ е да предлага висококачествени, ефективни и интегрирани медицински услуги. Успешната защита на трета подред акредитация по JCI през 2020 г. е доказателство за прилагането на утвърдени международни практики, висок професионализъм и квалификация на персонала. 

В Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ се спазват петте международни цели за безопасност за пациентите: 

1. Идентификация на пациентите с гривни при хоспитализация. 
2. Ефективна комуникация – пациентите биват информирани устно и писмено от персонала на болницата за тяхната безопасност по време на престоя им. 
3. Извършва се двойна проверка при приложение на високо-рискови медикаменти. 
4. Намаляване на риска от вътреболнични инфекции и спазване на правилата за хигиена на ръцете като основен приоритет в тази посока. 
5. Измерване на риска от падания – рискът от падания се измерва при всички пациенти, като се предприемат съответните мерки при среден или висок риск.

Всички стандарти на институцията JCI се прилагат стриктно в двете бази на лечебното заведение, като по този начин се намалява риска от грешки и се въздейства положително върху цялостния престой и изход от заболяванията за пациентите. Информация за дейността на JCI може да се получи на: www.jointcommissioninternational.org.  

В случай, че станете свидетел на некачествена грижа и застрашаване на пациентската безопасност, сигнализирате на :

Можете да докладвате случай към JCI, тук 

Болниците от групата на Аджибадем Сити Клиник имат целогодишна активна кампания за набиране средства за подпомагане лекарите и дейността на болниците. Дарените средства ще бъдат използвани за закупуване на техническо оборудване, консумативи и апаратура за медицинския персонал и лечебните заведения.