Днес Николина е на 77 г. Разказвали сме част от нейната история. През 2021 г. тя е диагностицирана със злокачествено новообразувaние на стомаха /TNM/. Благодарение на една от многото иновативни процедури, които доц. Петко Карагьозов, началник на Клиника по гастроентерология в АСК УМБАЛ Токуда,  въвежда и прилага в България, туморът на жената е премахнат с една интервенция.

До момента жената се проследява редовно и винаги се доверява именно на екипа на доц. Карагьозов.

„Това бе моят голям шанс. Процедурата мина успешно, както и възстановяването ми. Благодаря им за профилактиката, която ми бе направена в определения срок. Поради семейни проблеми закъснях  да направя в срок следващата профилактика. Много се зарадвах, че веднага след моето обаждане бе определен ден и постъпих в болницата. Благодаря от сърце на д-р Иван Тишков за вниманието към мен, възрастната пациентка. Благодаря на д-р Инна Добрева и на  д-р Йоана Петкова, които направиха всичко необходимо за да максимално бързо да премина през PET-CT изследване. В България, в областта на гастроентерологията няма по-добри лекари от тези в екипа, част от който изброявам!“, споделя Николина.

77-годишната жена пожела да сподели голямата си благодарност към екипа на доц. Карагьозов.

„С огромна признателност се обръщам отново към доц. Карагьозов, за да му кажа колко съм му задължена. Защото той удължи моите радостни мигове с децата и внуците ми, както и ми даде възможността да се грижа за болния си съпруг. Докато съм жива ще нося тази благодарност в сърцето си. Отново призовавам младите хора да обръщат внимание на здравето си, защото всичко, което е открито в начален стадии, е лечимо. Скъпи доктори от болница „Токуда“, бъдете живи и здрави, продължавайте да прилагате новостите в науката и да спасявате живота на пациентите. Изказвам огромна признателност към Вас!.“