Центърът за асистирана репродукция в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда стартира кампания за повишаване на информираността за репродуктивното здраве с фокус яйчников резерв и съхранение на фертилността „Съхрани живот“.

Основната цел на кампанията е да насочи вниманието към грижата за репродуктивното здраве и теми като яйчников резерв, неговото изследване, и възможността за съхранение на фертилността чрез замразяване на репродуктивен материал.

В рамките на кампанията Инвитро център Токуда ще проведе 20 безплатни оценки на яйчников резерв за жени в репродуктивна възраст. Записването ще се осъществява през онлайн форма на сайта.

Пакетът за оценка на яйчниковия резерв включва кръвни изследвания на хормоните FSH, E2, AMH между 2-5 ден от менструалния цикъл и гинекологичен преглед с ултразвук между 10-12 ден от цикъла.

По време на кампанията ще Ви срещнем с водещи репродуктивни специалисти, акушер-гениколози и ембриолози от екипа на Центъра за асистирана репродукция на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, които всеки ден са посветени на изкуството да създават живот.

Очаквайте още информационни материали по темите и полезни съвети за грижата за репродуктивното здраве.