Нашата мисия е да донесем щастие и радост там, където те се бавят. Да помогнем на пациентите си да осъществят мечтата си - да прегърнат своето дете с усмивка. Да преминем с тях, ръка за ръка, през трудния път към жадувания успех. Да им донесем радост, впрягайки всичките си знания, умения, опит и професионализъм. Да ги подкрепяме във всеки един етап, да им вдъхнем спокойствие и увереност, защото за нас грижата за пациента и неговата удовлетвореност са най-важни.

Центърът за асистирана репродукция в Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда разполага с:

  • Иновативна, съвременна и надеждна апаратура.
  • Модерни лаборатории, които покриват най-високите стандарти за качество и безопасна среда за боравене с репродуктивни клетки.
  • Непрекъснат мониторинг на критичните параметри, необходими за нормалното развитие и отглеждане на ембрионите.
  • Уютна обстановка в голяма модерна болница.
  • Мултидисциплинарна подкрепа от екипи в почти всички направления на медицината.
  • Индивидуален подход и терапия, пълна информираност за всеки етап от лечението, конфиденциалност.

Инвитро център Токуда има сключен договор с Фонд „Асистирана репродукция“ към Министерството на здравеопазването, създаден за да финансира до четири опита инвитро при двойки със стерилитет.

На първо място е нашият екип, състоящ се от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в борбата с инфертилитета - лекари и ембриолози, отлично запознати с последните нововъведения при асистираните технологии. Доказали се в ежедневната си практика, те не спират да се развиват и самоусъвършенстват, за да са по-полезни и в помощ на повече двойки с репродуктивни проблеми.

Всеки, прекрачил прага на Центъра за асистирана репродукция, ще бъде посрещнат с усмивка и подобаващо внимание. В уютна атмосфера ще Ви предразположим да споделите с нас какво Ви притеснява. Далеч от хорската суета и забързания ден ще получите загриженост, топлина и разбиране. Компетентен екип подробно ще разгледа и обсъди Вашия конкретен проблем. Ще подходим строго индивидуално спрямо Вас, Вашите желания, възможности и очаквания. Ще Ви препоръчаме подходящи изследвания за изясняване на причините за невъзможността да заченете. Ще получите комплексно диагностициране на репродуктивния проблем и ще Ви предложим адекватни възможности, с които бихме могли да Ви помогнем да сбъднете мечтата си.

В своята ежедневна работа екипът на Центъра за асистирана репродукция използва иновативни практики и най-модерни технологии.

Специален софтуер помага в оценката на качеството и потенциала за имплантация на ембриони на репродуктивните специалисти. Иновативният метод е базиран на изкуствен интелект и може да повиши шансовете за успешна бременност с 20%. 

Ключов фактор за успеха на една инвитро процедура е изборът на правилния ембрион за ембриотрансфер. Това е ембрионът с най-голям потенциал за имплантация и съответно за развитие на успешна бременност. До момента преценката се прави от опитните ембриолози чрез специални уреди, наречени ембриоскопи - т.нар. морфокинетична оценка. За да подобрят процеса на оценка на ембрионите и така да увеличат броя на успешните инвитро процедури, д-р Мефтуне Шефкетова и екипът ѝ вече разчитат и на помощта на иновативна технология, която използва изкуствен интелект за оценка на ембрионите. Анализът от проведените изследвания със системата до този момент показват, че тя дава с 24,7% по-точна оценка на виталността на ембрионите в сравнение със стандартните методи. 

Алгоритъмът, пионери в използването на който в България са специалистите от Болница Токуда, анализира хиляди ембрионални изображения, взети от реални инвитро цикли - както успешни, така и неуспешни. Чрез компютърна технология, която използва визуална обработка на изображението на всеки ембрион и техники на задълбочено анализиране и сравнение, се дава надеждна прогноза за виталността му с над 63% точност. Информацията се извлича от глобално свързана система от клинични данни, където се съхраняват данни от клиники от цял свят. Благодарение на тази система ембриолозите на Болница Токуда сверяват и прецизират оценката на ембрионите преди ембриотрансфер въз основа на вече съществуваща огромна база от данни.

Можете да свържете с Инвитро център Токуда на 02/403 4245.

Кампания "Съхрани живот" с фокус яйчников резерв и съхранение на фертилността

Галерия

Video Gallery

picture

Пусни видео

Инвитро в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда

За по-малко от 4 години специалистите по репродуктивна медицина в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда помогнаха на стотици двойки да сбъднат своята мечта за рожба. Защото когато мечтите не идват сами, понякога е нужно да им помогнем и да извървим заедно пътя към щастието.