Най-високата оценка, която всеки един лекар получава, се изразява в усмивките, сълзите от радост и благодарността на неговите пациенти.

Днес Ви споделяме писмо, провокирано от признателността на Даниела Йорданова към д-р Лора Дойчева, специалист в Клиниката по образна диагностика на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда.

„Бих искала да изкажа моите благодарности за топлото и професионално отношение на д-р Лора Дойчева. През последните няколко години бях посещавала немалко специалисти по образна диагностика и някак си прегледите преминаваха прекалено автоматизирано, като на конвеър, без много да се обръща внимание на отношението към пациента. С оскъдни обяснения ми се връчваха резултатите от изследванията (ехограф), сякаш бе по-важно да мина като бройка преглед. Но след като посетих миналата година д-р Дойчева за мамография, бях много приятно изненадана от милото и приветливо отношение. Не само ме предразположи за този преглед ( който правих за първи път), но ми се обясни на достъпен език същността, както и значението на последващите профилактични такива. Така стана и тази година. Годишният профилактичен преглед премина на супер ниво от към професионализъм, отношение към пациента и отдаденост на професията.“, споделя Даниела в писмото си до началника на Клиника по образна диагностика – проф. д-р Галина Кирова, дм.  

Жената допълва, че след първоначалния си преглед през 2023 г., не спира да препоръчва д-р Дойчева на свои близки и чуждестранни колеги.

„Майрена Санчес от Испания я посети през март 2024 г. и подобно на мен бе силно трогната от приветливото отношение. В „Испания лекарите са много любезни и внимателни “, споделя Майрена, „но като записване и възможност за преглед, наред с прекрасния индивидуален подход и внимание спрямо пациента, България остава начело“,... и то благодарение на специалисти като д-р Дойчева. Благодарим за възможността да се консултираме с такива изключителни специалисти.“, допълва пациентката.