Скъпи бъдещи майки и бащи,

Заповядайте на представянето на акушеро-гинекологичния и неонатологичен комплекс на Аджижадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда и беседите за бъдещи родители през ноември. Всички събития ще се състоят в Аулата на етаж 9, като не е необходимо предварително записване. 

На 23 ноември, сряда, от 13:00 часа доц. д-р Сузана Нашар, началник на Родилен сектор и д-р Радка Масларска, начело на отделението по Неонатология ще Ви дадат пълна информация за раждането и грижите за майката и бебето в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда. Ще можете да зададете и всички въпроси, които ви вълнуват. 

По време на беседите, които се провеждат всеки четвъртък, нашите специалисти ще обърнат внимание на всички важни аспекти от проследяването на бременността, раждането, първите грижи за новороденото, кърменето, масажът и гимнастиката на бебетата. Също така как се променят партньорските отношения след появата на бебето и как успешно да изпълняваме родителската и съпружеската роля. 

Нашата цел при провеждането на безплатната програма за обучение е да преминете спокойни през вълнуващия път към родителството и уверени в себе си да поемете грижите за своето новородено.

Очакваме Ви!

Вижте пълната програма за месец ноември: