ак. Росица Ганева

Акушерка
Росица Ганева придобива специалност „акушерка“ във Факултета по обществено здраве към Медицински университет – София през 2013 г. Започва работа в реаниацията на МБАЛ „Надежда“. През 2017 г. завършва „Стратегически мениджмънт на фармацевтичната дейност“ - магистър. Продължава обучението си и завършва „Съвременни аспекти на трансфузионната терапия“ и „Психологична работа в екип“. Работила е като акушерка в оперативна гинекология в МБАЛ „Вита“. Още по време на обучението си е знаела, че ще помога на пациентите борещи се за бебе. През 2022 година се присъединява към екипа на Центъра за асистирана репродукция Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда, София.

 • Клинични интереси

  Клинични интереси
  Асистирани репродуктивни технологии (АРТ). Още по време на обучението си е искала да помага на пациенти борещи се за бебе.
 • Професионален опит

  Професионален опит
  След завършване на обучението си от 2013 г. до 2019 г. работи в реаниацията на МБАЛ „Надежда“.  След това в продължение на 1 година е акушерка в оперативна гинекология на МБАЛ „Вита“ . Работила е и в родилен сектор на ПСАГБАЛ „Св. София“.

 • Образование

  Образование
  Росица Ганева придобива специалност „акушерка“ във Факултета по обществено здраве към Медицински университет – София през 2013 г.  През 2017 г. завършва „Стратегически мениджмънт на фармацевтичната дейност“ - магистър. Продължава обучението си и завършва „Съвременни аспекти на трансфузионната терапия“ и „Психологична работа в екип“.
 • Спецификации и квалификации

  Спецификации и квалификации
  Като продължаващо обучение Росица Ганева завършва „Съвременни аспекти на трансфузионната терапия“ и „Психологична работа в екип“