Лекарите са тези, на които всеки ден стотици хора поверяват най-ценното, а именно живота и здравето си. Въпреки всички трудности, през които преминават, те никога не предават професионализма и призванието си.

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда съдържа в себе си пълна палитра от емоции - ежедневно се ражда нов живот, дава се шанс за такъв и се водят битки в негово име.

Специалистите в Клиника по образна диагностика са пътеводителите в прецизната медицина. Те са не само до пациентите, но и нужни на почти всички други медицински специалности. Те са неизменна част от диагностиката, подготовката на лечение и проследяването на нашите пациенти.

Вярваме, че най-високата оценка за работата на всеки един лекар е именно признателността и доверието, които провокира във всеки един човек, прекрачил прага на болницата.

Днес публикуваме искрените и изпълнени с благодарност думи на един от тези хора. 

 

 

Д-р Гаврил Наков има над 7 години опит в областта на рентгенологията. Той е със задълбочени познания във всички сфери на рентгенологията и подчертан интерес към заболяванията на гърда и онкологията. Преди няколко месеца д-р Наков защити магистърска степен по Образна диагностика в онкологията в Университета в Пиза, Италия. 

Специалистът е преминал десетки международни курсове във Франция, Малта, Гърция и др.

Д-р Наков е член на :

  • Европейско дружество по Радиология (ESR)
  • Европейско дружество по Образна диагностика на гърдата (EUSOBI)
  • Европейско дружество по Образна диагностика в онкологията (ESOI)  Европейско дружество по хибридна Образна диагностика (ESHI)