Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда отново се включи в кампанията „Повече българчета за България“ на радио Витоша. За поредна година Центърът ни за асистирана репродукция и отделението по Неонатология ще дарят високоспециализирани изследвания. 

Темата на кампанията тази година е „Домът и историята на твоето семейство”. „С „Повече българчета за България“ ще влезем в домовете на хората. Във времената, в които живеем, намираме стабилност в себе си, близките и домовете си. И ще помогнем - да се роди живот и всички да са здрави и заедно у дома!“, посочват организаторите.

Центърът за асистирана репродукция ще дари 5 ваучера за консултации и изследвания на двойки с репродуктивни проблеми, които включват: консултация със специалист по репродуктивна медицина, тест за хламидия за мъжа и жената, спермограма за мъжа, пакет изследвания на хормони и яйчников резерв за жената (FSH, LH, Estradiol, AMH).

Отделениято по Неонатология ще проведе безвъзмездно 15 ултразвукови скрининга на новородени бебета, които включват ехография на централна нервна система, на коремни органи и слух. 

Можете да се запишете като изпратите име, телефон за връзка, болница и дарение, за което кандидатствате на troika@radiovitosha.com до 12 ч. на 31 март 2022 г. Официалното теглене на спечелилите в кампанията ще бъде на 1 април в ефирa на Тройка на разсъмване”. Повече можете да научите на radiovitosha.com