Скъпи бъдещи майки и бащи,

Заповядайте на Деня на отворените врати и беседите за бъдещи родители през месец август. Всички събития ще се състоят в аулата на етаж 9 на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, като не е необходимо предварително записване. 

В рамките на Световната седмица на кърменето - на 4 август от 14:00 часа започваме с разширена беседа за кърменето, на която ще бъдат изяснени всички важни аспекти от процеса, а бъдещите майки ще могат да зададат своите въпроси. 

В Деня на отворените врати на 24 август от 13:00 часа ще имате възможност да се срещнете с доц. Сузана Нашар, началник на Родилен сектор и д-р Радка Масларска, начело на отделението по Неонатология. В рамките на събитието ще получите ценна информация за раждането и грижите за майката и бебето в акушеро-гинекологичния и неонатологичен комплекс на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда. Ще можете да зададете и своите въпроси. 

По време на беседите, които се провеждат всеки четвъртък от месеца, ще обърнем внимание на проследяването на бременността, раждането, първите грижи и адаптационните прояви на новороденото, кърменето, масажът и гимнастиката на бебетата.  

Лекциите за бъдещите родители са напълно безплатни. Не е необходимо предварително записване.  Очакваме Ви!

Вижте пълната програма за месец август: