Как общува бебето и как го вписваме в живеенето, може ли да направи връзка с друго Бебе, с непознат? Това са само част от въпросите, за които ще отворим пространство за размисъл на Бебешка социализация с участието на проф. Моника Богданова, психоаналитик (и на бебета) в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда на 30 септември, събота. 

Събитието ще се състои от 10 часа, в Детския център на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда (ет. 1, вляво от централен вход и регистратура). Бебета до 12-месечна възраст и техните родители ще могат да поговорят, да поиграят и общуват помежду си заедно с проф. Моника Богданова от Центъра за клинична психология и психосоматика.

Основната идея е да се създаде място на думите, където детето, „малкото“ човешко същество, е прието в първо лице. Необходимо е предваритeлно записване ТУК

Инициативата е на екипа на Центъра за клинична психология и психосоматика с фокус ранно детско развитие, майчинство и родителство.

Тази година в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда продължава развитието на връзката между психоанализа и медицина, което е още по-значимо предвид възможността да се реализира превенция на т.нар. нарушения в ранна детска възраст. Защото е ясно, че именно добрата връзка с бебето, с малкото дете е гарант за неговото добро психосоциално развитие. 

Очакваме Ви!