Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда отново подкрепи кампанията „Повече българчета за България“ на Радио Витоша. За поредна година Инвитро център Токуда и Отделението по неонатология ще дарят високоспециализирани изследвания. 

„Тази година я посвещаваме на доверието. За да разберем колко е ценно, отговорно и смислено. Отново ще подкрепим българските семейства. Благодарим на всички дарители, за които “Повече българчета за България” се оказа обща и важна кауза“, посочват организаторите.

Инвитро център Токуда ще дари 5 ваучера за консултации и изследвания на двойки с репродуктивни проблеми, които включват: консултация със специалист по репродуктивна медицина, тест за хламидия за мъжа и жената, спермограма за мъжа, пакет изследвания на хормони и яйчников резерв за жената (FSH, LH, Estradiol, AMH).

Отделениято по неонатология ще проведе безвъзмездно 15 ултразвукови скрининга на новородени бебета, които включват ехография на централна нервна система, на коремни органи и слух, както и „Курс за ранно психомоторно и двигателно развитие за бебета до 12 месеца“. Той ще бъде организиран в съботен ден на две групи. В курса могат да се включат 15 деца. 

И тази година, с цел улеснение на всички участници, от Радио Витоша са подготвили специална форма за записване. Ще я откриете ТУК. Записването е до 12 ч. на 30 март 2024 г. Официалното теглене на спечелилите в кампанията ще бъде на 1 април в ефирa на „Тройка на разсъмване”. Повече можете да научите на radiovitosha.com