(от) ново себе си

Изложба на Отделението по пластично-възстановителна и естетична хирургия
14 октомври
Vivacom Art Hall Oborishte 5

Изложба скулптура и фотография

в съавторство

Д-р Александрос Лафчис, началник на Отделението по пластично-възстановителна и естетична хирургия и фотографът Георги Андинов показват една по-различна и уникална гледна точка за красотата. 

Пластичният хирург представя своята визия за хармонията между формата и функцията, като акцентира върху индивидуалния подход към всеки пациент. Фотографът запечатва три силни, борбени и смели жени, при които пластично-възстановителната и естетична хирургия изиграва трансформираща роля.

Изложба скулптура и фотография

 

 

 


14
октомври 

Авторите

Д-р Александрос Лафчис

Началник отделение
Началник на отделение по пластично-възстановителна хирургия

Д-р Лафчис завършва медицина в МУ София през 2006 г. От 2008 до 2014 г. работи в Клиника по пластично-възстановителна и естетична хирургия на УМБАЛ „Александровска“ ЕАД. От 2014 г. до 12.2020 г. работи в Клиника по изгаряния и пластична хирургия на УМБАЛСМ „Пирогов“ ЕАД. Придобива специалност по Пластично-възстановителна и Естетична Хирургия през 2014 г., като до 2019 г. е на длъжност асистент. От 2018 г. е докторант. Специализирал е в множество клиники в страната и чужбина. Професионалните му интереси покриват цялата гама на специалността – естетична, реконструктивна, изгаряния и лечение на хронични рани. Член е на Българската Асоциация по Пластично-Възстановителна и Естетична Хирургия от 2018 г.

Прочетете интервюто с д-р Лафчис

Георги Андинов

Моден Фотограф

Фотографската кариера на Георги Андонов започва през 2012 година с фотосесия за ELLE. Постепенно започва да снима за всички големи модни списания в България - Elle, Amica, Harper’s Bazaar, EVA, Glamour, Maxim, MAX, Men’s Health. През 2014 година заминава за Лондон, където асистира на някои от най-големите имена в модната фотография. През 2017 година получава престижната награда “Златна игла” в категория Модна фотография. Днес работи предимно в България и снима най-различни проекти.

Екипът

В Отделението по пластично-възстановителна и естетична хирургия в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда  работят водещи специалисти с дългогодишен опит в областта на пластично-възстановителната и естетичната хирургия. С голяма прецизност и професионализъм медицинският екип постига високи резултати и гарантира най-доброто лечение за всеки пациент. Медицинското обслужване и грижи се осъществяват съобразно най-високите изисквания и световни стандарти при отлични условия и оборудване.  

Виж всички от екипа

Отделението

 

В отделението се осъществява целият спектър на специалността, а именно естетична и реконструктивна хирургия, както и изгаряния. 

 

Научи повече

Локация на събитието

Запазете час за преглед

Запази час