Всеки пациент, който се лекува в Аджибадем Сити Клиник Младост и желае да бъде ваксиниран може да отправи своите въпроси към лекарите, които го лекуват.

Ваксинации в лечебното заведение се извършват след предварително записан час на телефон 0700 13 127 като изберете опция Младост. Пациентите се добавят в списък с желаещи и ние ще се свържем с Вас при наличие на зелени коридори и ваксини.

Нашите специалисти горещо препоръчват извършването на ваксинация, защото боледуването от КОВИД-19 може да раздалечи лечебните курсове или да забави лечението, което има неблагоприятни последици. Няма как да се получи информация за ваксинация през кол центъра на болницата, тъй като персоналът там не е медицински, за да даде компетентен отговор, а самият кол център не свързва пациентите с лекарите, с които е уместна лична среща.

Пациентите, които не са от София, могат в писмен вид на имейла на лечебното заведение да запитат своите лекари за евентуална полза или вреда от ваксинацията за техния индивидуален случай.

За пациенти, които се лекуват в други лечебни заведения е абсолютно невъзможно да дадем съвет тъй като всеки трябва да се обърне към лекуващия го в момента или в миналото лекар за неговото онкологично заболяване.

Повече информация за ваксините и онкоболни пациенти може да получите от нашия пациентски консултант, Евгения Александрова, на телефон 0879 815 800.