Д-р Красимир Шопов е новият завеждащ на отделението "Хирургия на гърда" в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост. Той е специалист хирург с над 20 години опит и насоченост към диагностика и лечение на рак на гърдата. Интересите му са в областите на консервативното и оперативното лечение при заболявания на млечната жлеза с фокус върху ранната диагностика на рака на гърдата и органосъхраняващите, онкопластични и реконструктивни операции. 

Практиката му включва ехомамографии + доплер, ехографии на корем, щитовидна жлеза, вени и повърхностни кожни структури, както и диагностична Кор биопсия на млечната жлеза, оперативно лечение на заболявания на млечната жлеза и възстановителни и реконструктивни операции с импланти при заболявания на гърдата. Специализирал е онкопластична и реконструктивна хирургия на гърда при рак в Унгария, Испания, Словения, Италия, както и специализация по хирургия в Хамелбург и лапароскопска хирургия (безкръвни операции) в Страсбург и Хамбург. Има специализации по горна и долна ендоскопия (фиброгастродуоденоскопия и колоноскопия), както и сертификати по Ехография на млечната жлеза и Доплер ехография.

Отделението "Хирургия на гърда" в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост предлага възможност за бърза и надеждна диагностика и оперативно лечение на доброкачествени и злокачествени заболявания на млечните жлези, включително и реконструктивни операции. Обединението на мултидисциплинарен екип от медицински онколози и хирурзи, тясно специализирали в оперативното лечение на заболявания, свързани с млечната жлеза, опитни специалист в областта на образната диагностика на гърда (мамография, контраст-усилена мамография, ехография, ЯМР на млечни жлези, дебелоиглена биопсия, стереотактична биопсия, локализация и маркиране на тумори за неоадювантна химиотерапия), правят болницата предпочитано място за лечение от все повече жени. 

Екипът консултанти от различните медицински направления, прилагат в практиката утвърдени европейски и световни стандарти в областта на онкологията на млечна жлеза, онкохирургия, образна диагностика, нуклеарна медицина и радиационна онкология. Всеки пациент преминава през акредитирана онкологична комисия, а всеки следващ етап от лечението се актуализира, според предварително утвърдения план и индивидуалните нужди на пациента. Този план е предварително съгласуван с всички специалисти, пряко ангажирани в лечението на конкретния пациент. На разположение на пациентите е и екип от профилирани психолози, които предлагат индивидуален подход и подкрепа преди започване, по време и след завършване на лечението.

------------------

Може да запазите час за консултация с д-р Шопов на *5544 с опция Младост или онлайн на сайта, като изберете опция "Хирургия" и д-р Красимир Шопов