Пациенти със симптоми на нарушения на съня могат да се запишат за безплатна консултация с водещи специалисти от Клиниката по Неврология и медицина на съня
 
По повод Световния ден на съня специалисти на от Клиниката по неврология в болница Токуда ще проведат безвъзмездни прегледи между 2 и 20 март. 

Необходимо е предварително записване на час  - от понеделник до петък между 13 и 15 часа на тел.: 0876773134, 0884933298

Повечето нарушения на съня са лечими от съвременната медицина. Профилактиката и ранната диагностика са препоръчителни за избягване на негативните последствия от тях. 

Висококвалифицираните лекари от Клиниката по Неврология и медицина на съня в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда са специализирали в редица европейски страни и са едни от малкото специалисти в страната в областта на този вид нарушения.


 

Facebook Live: Попитай специалиста | Тайните на съня - на 9 март

В навечерието на Световния ден на съня 14 март попитайте специалистите по медицина на съня проф. Иван Стайков, началник на Клиниката по Неврология и Медицина на съня и д-р Анелия Симеонова, невролог в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда своите въпроси.

Имате проблеми със съня? Имате близък, който хърка твърде силно? Или просто винаги ви е било интересно точно какво става, когато заспим?

Специалистите по медицина на съня от Болница Токуда ще отговорят на вашите въпроси - задайте им ги в коментар в страницата на събитието или лично по време на Фейсбук LIVE включването на 09.03 от 14 ч.

Вижте повече тук >