Изследванията на планови пациенти ще се извършват на 23, 26, 27 и 30 декември, почивни дни са 24, 25, 31 декември и 1 януари
 
Клиниката по Образна диагностика в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда ще извършва магнитно-резонансни изследвания на планови пациенти и в празничните дни. Почивни ще бъдат единствено 24 и 25 декември, както и 31 декември и 1 януари. На 23, 26, 27 и 30  декември, които са официални почивни дни, ядрено-магнитният резонанс ще работи. Промяната е част от политиката на клиниката за улесняване на достъпа на планови пациенти до висококачествена диагностика. 
Необходим е предварително записан час на телефона на Регистратура на Образна Диагностика 02/403 49 20. В зависимост от сложността на обработката на получените образи и медицинския анализ, резултатите се получават в рамките на 2 до 24 часа. Както и през седмицата, така и в неделя, готовите резултати могат да се проверят в сайта на болницата след предварителната регистрация. За пациентите, които заявят желание, документите от проведеното изследване, могат да бъдат изпратени на предварително предоставен адрес.

Свързани отделения