Д-р Шефкетова провежда консултации всеки деличен ден от 9  до 17 часа в изцяло обновено звено на 9 етаж в болницата

Dr. Meftune Shefketova - reproductive specialistДвойките с репродуктивни проблеми вече могат да разчитат на компетентна консултация от доказан специалист в областта на асистираната репродукция, а съвсем скоро се очаква да стартират и първите процедури в предстоящия Център по репродуктивна медицина в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Началник на звеното е д-р Шефкетова, специалист с богат опит, както в процедурите, допринасящи за диагностиката на репродуктивните проблеми:  хистеросалпингография, хистероскопия, лапароскопска диагностика, така и в самите асистирани репродуктивни технологии. Записването за консултациите стават на тел. 02/403 4000.

Д-р Мефтуне Шефкетова е завършила медицина в МУ-Варна през 2002 г. Специалност Акушерство, гинекология и репродуктивна медицина придобива през 2009 г. след специализация в СБАЛАГ Майчин дом. След завършването си работи последователно като лекар в частна клиника Биошанс, Шумен, Център за спешна медицинска помощ в Шумен и Клиника Торакс. През 2009 г. д-р Шефкетова започва работа в сферата на асистираната репродукция в клиниката по репродуктивна медицина на д-р Георги Стаменов. В периода 2010-2013 г. тя е част от екипа на инвитро клиника Малинов, след което 5 години работи в Болница за женско здраве Надежда. От 2018 г. е назначена за началник на центъра по Репродуктивна медицина в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.

Д-р Шефкетова е един от топ специалистите по репродуктивно здраве в България. Извършва прецизна ултразвукова диагностика, хистеросалпингография, специализирани протоколи за стимулиране на яйчниците, пункция на фоликули, ембриотрансфер, диагностична лапароскопия и др.

Член е на Европейското дружество по човешка репродукция и ембриология. Участвала е многократно в български и чуждестранни конгреси в областта на акушерството, гинекологията и репродуктивната медицина. Има сертификати за високо ниво ултразвукова диагностика и диагностична лапароскопия.       

Свързани отделения