Д-р Петко Карагьозов е най-вдъхновяващият гастроентеролог в кампанията "Лекарят, който ме вдъхновява" и колегите от CredoWeb.bg заснеха специален филм, представящ професионалните му постижения. 

Д-р Петко Карагьозов, началник на Отделението по Интервенционална гастроентерология в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, е от онези щастливци, които са открили своята страст в емоционален план и това му личи. Енергията, с която работи и с която денонощно се раздава, е истински заразяваща, пише Credoweb.

Той е изключителен талант като инвазивен гастроентеролог и истински майстор на ендоскопията. Единственият сертифициран обучител на системата за визуализация на жлъчно-панкреатичните канали SpyGlass DS за района на Централна и Източна Европа, Близкия изток и Северна Африка. 

Въпреки всичко това д-р Карагьозов не счита себе си за по-различен или специален, просто приема работата присърце и го прави с огромно желание.

Мечтае в национален план да се повиши нивoто на ендоскопската дейност и българските гастроентеролози и ендоскописти да бъдат все по-признати навън. Убеден е, че нещата в България могат да се случват и затова е решил да остане тук.

Всичко това му носи титлата „най-вдъхновяващ гастроентеролог“ на България, която по една щастлива случайност идва заедно с раждането на неговото дете.

Кой е д-р Петко Карагьозов според най-близкото му обкръжение от колеги и приятели, вижте във видеото, заснето от Credoweb:

 

Свързани отделения