Мъжете с проблемна простата могат да се прегледат на три пъти по-ниска цена в японската болница 

Пациенти с оплаквания като трудно уриниране, незабавни позиви, често ходене до тоалетна по малка нужда и др., могат да прегледат простатата си на три пъти по-ниска цена в Токуда Болница София. Желаещите мъже могат да се възползват от преглед, включващ консултация и ехографско изследване до 3 декември с ваучер от уебсайта за колективно пазаруване Колектива  - http://bg.kolektiva.net/sofia/15301-prostata.html. След закупуване на ваучера, е необходимо регистриране за прегледа в японската болница на тел.: 02/403 4910.

Месец ноември има особено значение за мъжете, техните здравословни проблеми и в частност  - тези с простатната жлеза. „Movember” се нарича световната инициатива за информираност относно рака на простатата и неин символ, популяризиращ кампанията, са самите мъже, които се призовават да пуснат мустаци за един месец. (Movember  e дума, образувана от две други думи – на англ. Mo – жаргон за мустаци, и November – ноември). Целта е да се обърне повече внимание на често неглижирани здравословни проблеми при мъжете – онкологично-свързаните изменения на простатната жлеза.

Токуда Болница София се включва в инициативата отново като предлага на всеки, който желае да прегледа простатата си профилактично, да го направи на три пъти по-ниска цена до 3 декември. Прегледът струва 25 лв. и включва консултация с доказани специалисти от Отделението по Урология на японската болница и ехографско изследване с последно поколение ехограф за най-точно установяване на евентуални отклонения от нормалното функциониране на простатата жлеза. При доказване на онкологични изменения, на пациентите ще бъде предожена нов вид безкръвна хирургична процедура с помощта на известния японски урологичен хирург проф. д-р Токумото – гост-консултант на Токуда Болница София.

Мъжете, които имат желание да прегледат простатата си и се отнасят отговорно към здравето си, могат да се възползват от намалението чрез ваучер за отстъпка в Колектива тук. За прегледа не се изискват направления или друга документация.

Свързани отделения