Можете да зададете Вашите въпроси, относно възможностите на Клиниката по Кардиохирургия на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда за прием и лечение, както и да изпратите Вашата медицинска документация и изследвания за дистанционна консултация с кардиохирург на имейл: dpnikolov@abv.bg

Клиниката по Кардиохирургия съществува повече от 13 години. Работи и приема пациенти 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.

Телефон за записване: *5544, 02/ 403 4000
Локална регистратура:02/ 403 4912

  • Клиниката по Кардиохирургия е с голям обем дейност, разположена е в многопрофилна болница, което дава възможност за комплексно лечение на пациента в тясна колаборация с други високоспециализирани структури.
  • Всяка година екипът на Клиниката по Кардиохирургия извършва над 1000 високоспециализирани сърдечни операции с резултати, съпоставими със световния стандарт.
  • В сектора работят висококвалифицирани кардиолози и кардиохирурзи, чиято цел е да оценят състоянието на пациентите, да извършат цялата необходима диагностика във връзка със заболяването им и да ги насочат за оперативно лечение.

Научете повече за Клиниката по Кардиохирургия тук >

Свързани отделения