Продължават безплатните онкологични прегледи в Токуда 

Поради силния интерес лекарите ще преглеждат безплатно пациенти с онкологични и хематологични заболявания и на 27 август 2011 година

 

Продължават безплатните прегледи на пациенти с онкологични и хематологични заболявания в МБАЛ „Токуда Болница София".  Поради високия интерес бе насрочена нова дата за консултациите - 27 август /събота/ от 09,00 до 14,00 часа. Лекарите от Клиниката по Хематология и онкология на японската болница ще консултират още 100 пациенти, които трябва предварително да се запишат на телефон 02/403 4000.

В рамките на инициативата ще бъдат извършвани клинични прегледи на записалите се, интерпретация на наличната медицинска документация и ще се дават препоръки за лечение на пациентите с установени заболявания.

МБАЛ „Токуда Болница София" има пълния капацитет да даде сериозен принос в борбата със онкологичните заболявания чрез модерна диагностика, всички направления на хирургично лечение на злокачествени образувания, съвременна химиотерапия и уникална за България лъчетерапевтична помощ.

Желаещите да посетят безплатните прегледи трябва предварително да се запишат на тел: 02/ 403 4000. Адресът на МБАЛ „Токуда Болница София" е бул. Никола Вапцаров 51 Б.

Свързани отделения