Заповядайте на представянето на родилния и неонатологичен комплекс и беседите за бъдещи родители през февруари, за да се подготвите за всички важни аспекти от бременността, раждането и грижите за вашето дете.

Всички събития са безплатни и се провеждат в Аулата на етаж 9 на болницата. Лекциите се водят от нашите медицински специалисти от Клиниката по акушерство и гинекология, Отделението по неонатология и Центъра по клинична психология и психосоматика. Не е необходимо предварително записване. 

Беседите ще се проведат на 2, 9 и 16 февруари. Нашите специалисти ще ви предоставят важна информация за проследяването на бременността, раждането, първите грижи за новороденото, кърменето, масажът и гимнастиката на бебетата. Също така как се променят партньорските отношения след появата на бебето и как успешно да изпълняваме родителската и съпружеската роля. 

На 15 февруари от 13:00 часа ще се състои представяне на родилния и неонатологичен комплекс, на което ще получите информация за медицинските грижи, полагани от висококвалифицираните ни специалисти, нашите услуги, условия и уникални предимства.

По време на събитията ще можете да зададете всички ваши въпроси и да получите полезни съвети. 

Вижте пълната програма за месец февруари: