Гласувайте за проф. Галина Кирова, началник на Клиниката по Образна диагностика в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда в кампанията на credoweb.bg "Лекарят, който Ви вдъхновява"

Дайте своя вот за проф. Кирова ТУК >

За да гласувате, трябва да сте регистриран/а в CredoWeb като лекар, специализант, медицински специалист, медицинска сестра, фармацевт, студент или здравен експерт.

Гласуването става чрез бутона + ПОСЛЕДВАЙ на CredoWeb профила на проф Кирова.

Гласуването в месеца на Педиатрията продължава до 22 май.

*Ако вече следвате профила на номинирания колега, трябва да натиснете бутона два пъти, за да спрете следването и да го последвате отново. Само така системата ще отчете Вашия глас.


Проф. Галина Кирова е началник на Клиника по Образна диагностика в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Владее всички конвенционални и специализирани методики в областта на образната диагностика. Научната си дейност започва през 1992 г. във ВМА, София. През 2000г. защитава дисертационен труд, свързан с особеностите на диагностиката на дифузните заболявания на белия дроб и през 2006 г. се хабилитира. Притежава диплома за Здравен мениджмънт от 2000 г. Специализирала е в Университетските болници в Упсала, Швеция; Гент, Белгия; Бордо, Франция и Онкологичния център в Марсилия, Франция. В последните години клиничният й и научен интерес е ориентиран и към образната диагностика на сърцето и съдовете. Автор е на повече от 150 публикации в национални и международни списания. Организатор и лектор на редица национални и международни форуми в областта си. Проф. Кирова е вицепрезидент на Българска Асоциация по Радиология, заместник главен редактор на научното списание “Рентгенология и Радиология”, член е на редакционния съвет на списание “Ревматология” и списание “Онкологус”. Основател и председател на Българското дружество по кардиоторакална рентгенология за мандат 2010-2014 г. и член на борда на Европейското дружество по кардиорентгенология. Проф. Кирова е член на борда на Българското ендоваскуларно дружество за мандат 2010-2014 г., както и редовен член на редица Европейски и национални научни дружества. Номинирана от проф. Боян Балев, според когото: „кампанията няма да е пълноценна без нейната номинация, тъй като всички специалисти по Образна диагностика в България ценят нейното мнение“. Проф. Кирова е номинирана и от екипите на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда за това, че името на кампанията абсолютно точно я описва. Тя е лекар, който вдъхновява, едновременно предизвиква уважение, доверие и авторитет сред пациентите и колегите си, и в същото време е винаги готова да споделя и предава своите знания, да създава общности, които работят за развитието на Образната диагностика в България, да посочва проблемите и да предлага решения за тях.

 

Месец на Образната диагностика. Гласувайте за колегата, който ви вдъхновява!

Свързани отделения