Заповядайте на "Танц за дете" - благотворително събитие на 5 юни в хотел Маринела в София, с участието на с Мария Силвестър, София Борисова, Дони Чачова, Антоанет Пепе, Елиза Токева и много други. 

Ще имате възможност да наддавате за танц с любимите си звезди, а със събраните средства ще бъдат подпомогнати двойки с репродуктивни проблеми.

Събитието се организира от фондация Мечта за Дете, на която Acibadem City Clinic Болница Токуда e партньор.

Заявете своето присъствие до 03.06.2019 г. на тел. 0888 899 057 и закупете предварително своето място на дарителската сметка BG92STSA93000025382170 с основание: Дарение Танц за Дете 

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing

Цена на куверт: 100 лв.
Местата са ограничени!

Като партньор на фондация “Мечта за дете”, която подпомага двойки с репродуктивни проблеми, Болница Токуда до момента е подарила 6 ваучера за инвитро процедури и манипулации в Центъра за асистирана Репродукция. Изпълнителният директор на болницата д-р Венелина Милева и началникът на инвитро центъра д-р Мефтуне Шефкетова са редовни участници в благотворителни събития, организирани от фондацията. На територията на болницата бяха проведени и два благотворителни базара на фондацията.

 

Свързани отделения