Подгответе се за раждането и първите грижи за новороденото с нашата безплатна програма за обучение на бъдещи родители. Беседите започват на 8 февруари от 14:00 часа. Всички събития традиционно се провеждат в Аулата на етаж 9 на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, като не е необходимо предварително записване.

Лекциите се водят от нашите медицински специалисти от Клиниката по акушерство и гинекология, Отделението по неонатология и Центъра по клинична психология и психосоматика.  

По време на беседите нашите лектори ще обърнат внимание на всички важни аспекти от проследяването на бременността, раждането, първите грижи за новороденото, кърменето, масажът и гимнастиката на бебетата. Също така как се променят партньорските отношения след появата на бебето и как успешно да изпълняваме родителската и съпружеската роля. 

По време на представянето на родилния и неонатологичен комплекс, което ще се проведе на 29 февруари от 14 часа, ще получите информация за нашите медицински грижи, условия и уникални предимства. Ще можете да зададете и всички ваши въпроси.

Вижте пълната програма за месец февруари: