В подкрепа на кампанията за борба с рака на Международния съюз за контрол на рака (UICC) и CancerCare.bg "Аз съм и аз ще бъда" Болница Токуда дарява 20 безплатни консултации за онкоболни в отделението по Медицинска онкология

На 4 февруари отбелязваме Световния ден за борба с рака - болест, която ежегодно в световен мащаб засяга живота на милиони хора и техните близки. Чрез повишаване на осведомеността и насърчаване на профилактиката и здравословния начин на живот, можем заедно да променим статистиката и да предотвратим много смъртни случаи от рак. 

В подкрепа на кампанията за борба с рака на Международния съюз за контрол на рака (UICC) и на организацията CancerCare.bg "Аз съм и аз ще бъда" Болница Токуда дарява 20 безплатни консултации за онкоболни в отделението по Медицинска онкология

Желаещите да получат второ мнение или консултация от специалистите, могат да запишат час от 4.02.2020 г. вкл. на тел. *5544 и 02/ 403 4000, както и на Информация в Болницата.

Пациентите трябва да бъдат с доказана хистологично диагноза и да предоставят цялата медицинска документация за изследвания и предишни лечения. 

Отделението по Медицинска онкология предоставя не само разширен достъп до специалистите си, а и експедитивно разглеждане на случаите пред Онкологична медицинска комисия.

Консултациите ще се извършват в следните дни пред февруари - 11, 18, 25 и през март - 10 и 17.

Аз Съм и Аз Ще!

Всеки от нас може да се включи в инициативата за осведоменост и подкрепа на CancerCare.bg, като запише своето послание "Аз съм и аз ще" в кратко селфи видео и го изпрати в лично съобщение на страницата във Фейсбук на CancerCare>

Кой си ти и какво ще направиш за борбата с рака и подкрепа на онкоболните? Ще спреш цигарите? Ще спортуваш повече? Ще ходиш на профилактични прегледи или ще заведеш близките си на такива? Или може би ще възпиташ децата си в принципи на здравословен начин на живот? 

Организаторите ще публикуват всички видеа на 4-ти февруари, както и през цялата следваща седмица. 

Научи как да подкрепиш каузата тук >

 

Свързани отделения