По случай международната седмица за осведоменост относно болестите на щитовидната жлеза и междуародния тиреоиден ден (25 май) отделението по Ендокринология в Токуда Болница София организира извънреден курс за лекари на тема "Иновации в диагностиката и лечението на тиреоидните заболявания и свързаните с тях синдроми". Семинарът ще се проведе на 27 май (сряда) от 10.30 до 13:00 часа в Рапортна зала на японската болница. Подходящ е за лекари и специализанти по ендокринология, вътрешни болести, педиатрия, кардиология, клинична лаборатория.

Желаещите да участават могат да се запишат в Дирекция "Научна и учебна дейност" до 25 май на тел. 02/403 4221 и 02/403 4228 и имейл pstancheva@tokudabolnica.bg и zromanska@tokudabolnica.bg Има такса за участие за външни лекари - 10 лв.

Организатор на курса е проф. д-р Боян Лозанов, дмн, началник Клиника по ендокринология и нефрология, МБАЛ „Токуда болница София“, Академик към Българската Академия на науките и Изкуствата - БАНИ. За контакти: 0884 993 263; email: bojan_lozanov@hotmail.com

Програма за събитието можете да разгледате тук: 

Свързани отделения