Много успешно премина участието на екипа на отделението по Интервенционална гастроентерология на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда на Националната конференция по гастроентерология и хепатология, която се проведе в Пловдив.
Лекарите под ръководството на д-р Петко Карагьозов - Д-р Тишков, д-р Георгиева, д-р Боева, д-р Митова и д-р Койнарски се представиха на изключително високо ниво в три от различните направления на форума.
В рамките на Ендоскопското училище по време на конференцията те демонстрираха авангардно лечение при сложен случай на живо – Енодскопско протезиране при малигнена дистална билиарна обструкция.
Отделението по Интервенционална гастроентерология на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда бе представено с панелен доклад на тема „Поведение при кистични тумори на панкреаса“.
Постерът на екипа на тема „Дигитална холангиоскопия и лазерна литотрипсия при лечението на трудни конкременти в жлъчните пътища“ бе отличен сред трите най-добри печатни презентации по време на националната среща на гастроентеролозите.
 
 

Свързани отделения