Доц. д-р Иван Богданов, дм от Клиниката по дерматология и венерология в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда е новият представител на България в борда на Европейската академия по дерматология и венерология (ЕАДВ).

Кандидатурата му бе избрана в изборите за представителство в борда на ЕАДВ, които се проведоха между март и април 2024 година. Доц. Богданов ще бъде вторият представител на страната ни в борда.

Благодаря на всички, които ми се довериха и подкрепиха моята кандидатура. Приемам това като голяма отговорност. Позицията, която ми отредихте със своя глас, ще ми даде възможност да бъда гласа на ЕАДВ сред българските дерматолози, но най-вече да бъда гласа на българските дерматолози в ЕАДВ, посочва доц. Иван Богданов.

Европейската академия по дерматология и венерология (EADV) е водеща професионална организация, посветена на насърчаване на научните изследвания, обучението и стандартите в областта на дерматологията и венерологията в Европа. Тя организира годишни конгреси, обучителни курсове, публикации и други събития, за да подкрепя професионалистите в тези области и да насърчава високите стандарти и най-добрите практики в грижата за пациентите.

Свързани отделения