Проф. д-р Православа Гугучкова, именит специалист по очни болести, ще консултира пациенти всеки четвъртък от 18 април в японската болница. За желаещите да се прегледат е необходимо предварително записване на тел.: 02/403 4000.

Проф. Гугучкова ще консултира пациенти със съмнения или установени заболявания в областта на очните болести, като катаракта, глаукома, рефрактивни нарушения, диабетна ретинопатия и отлепване на ретината.

Проф. Гугучкова е известен офталмолог с многогодишна практика в консервативното и хирургично лечение на всички очни заболявания. Има стотици научни публикации в областта на офталмологията и налага за първи път в България нови хирургически интервенции при хирургия на катаракта, имплантация на вътреочна леща, операции на ретината и стъкловидното тяло. Има много богат опит и в лазерната хирургия за корекция на късогледство и далекогледство. Оперирала е като гост-хирург в Куба, Израел и Македония.

В случай, че пациентът вече има диагностицирано заболяване, е необходимо да носи със себе си цялата си медицинска документация.  Консултациите ще се извършват след предварително записване на тел.: 02/403 4000.

Свързани отделения