Скъпи двойки, които мечтаете за дете,

ситуацията в момента не позволява да се срещаме достатъчно често, но ние искаме заедно с вас да продължим да вървим по пътя към сбъдването мечтата ви.

Затова ние, специалистите по репродуктивна медицина д-р Мефтуне Шефкетова и д-р Сашо Райков ще ви консултираме безплатно онлайн по Viber.

Запишете своя час за консултация на тел. 02/403 4245. 

Оставете номер за контакт, свързан с устройство, на което имате инсталирана програмата Viber (смартфон, стационарен или преносим компютър или таблет).

И очаквайте нашето обаждане! 

 

До скоро,

д-р Шефкетова и д-р Райков,

Център за Асистирана репродукция

 


 

Гледайте видеото от Уебинара за репродуктивно здраве с пациентски въпроси, който се проведе на 28 март в страницата на Болница Токуда във Фейсбук тук> 

 

 


 

Д-р Мефтуне Шефкетова

Началник на Центъра за асистирана репродукция на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

Д-р Шефкетова има над 10-годишен опит в процедурите, спомагащи диагностицирането на инфертилитета при двойката - ултразвукова диагностика, хистеросалпингография, както и в хирургични дейности като хистероскопия, лапароскопия. Тя успешно прилага методи на лечение на репродуктивните проблеми, като индукция на овулацията, интраутеринна инсеминация, стимулация за ин витро и ICSI оплождане. Притежава сертификат за Диагностични лапароскопии; Медицинска педагогика; Интерактивен GCP за опитни изследвания.


Д-р Сашо Райков

Aкушер-гинеколог, специалист по репродуктивна медицина, Център за Асистирана Репродукция, Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда

Д-р Райков е с 12-годишен опит в асистираната репродукция, придобит в едни от най-реномираните клиники в Испания - страната с най-много IVF цикли в Европа (140 хил.) и водеща в света в научно отношение, откъм асистираната репродукция. Посветен е на изучаването и развитието на различни техники на асистирана репродукция, без да изостава от другите области на своята специалност.

Свързани отделения