Три години, изпълнени с много сбъднати мечти отбелязва Центърът за асистирана репродукция на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда. От откриването му до днес неуморните усилия и всеотдайност на екипа са посветени на най-голямото чудо – появата на нов живот. Впрягайки всичките си знания, опит и професионализъм, специалистите всеки ден вдъхват надежда и дават шанс на много пациенти да прегърнат своята рожба.

„Вече три години смело изпълняваме нашата мисия да помагаме на повече двойки да сбъднат мечтата си за дете. Чувствам се много горда, когато виждам резултата от нашия труд – прекрасни здрави бебета и щастливи родители. Благодарим на всички пациенти, които ни се довериха и заедно извървяхме пътя към най-съкровената мечта за всяко семейство. Със силна мотивация продължаваме напред и си пожелаваме още много чудеса”, каза ръководителят на Центъра за асистирана репродукция д-р Мефтуне Шефкетова.

Грижата за пациентите и тяхната удовлетвореност са най-важни в работата на центъра през годините. Основен фактор за достигане на позитивен резултат е индивидуалният подход към всяка двойка. В ежедневната си работа специалистите използват иновативни практики и най-модерни репродуктивни технологии. Центърът има сключен договор с Центърa за асистирана репродукция (ЦАР) към Министерството на здравеопазването, който осигурява финансиране на двойки, които отговарят на изискванията.

Центърът за Асистирана репродукция на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда е открит през 2018 г. Неговият ръководител д-р Мефтуне Шефкетова е лекар с много опит и доказани изключителни професионални успехи в областта на диагностицирането на инфертилитета и асистираните методи за репродукция. През 2019 г. към екипа се присъединява д-р Сашо Райков, след 10-години работа в репродуктивни клиники в Испания - една от страните с най-развита репродуктивна медицина. В центъра работят още ембриолозите Светла Джунева и Владимир Стайков с дългогодишен опит и много професионални успехи зад гърба си. 

Свързани отделения