Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции

23.01.2015 - 24.01.2015

София, Токуда болница
Българско дружество по интервенционална кардиология

Третото издание на Български бифуркационен курс, който се проведе през 2014 г. бе фокусирано върху училището за специализанти на основата на случаите на живо. Програмата обхващаше целия спектър на интервенционалното лечение, а именно техническите тънкости при бифуркациите, хроничните оклузии, ЛКА, коронарна физиология и много други.

След три успешни събития сме планирали още по-интересна програма за предстоящия през 2015 г. Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции. Четвъртото издание ще се отличава със следното: първият ден ще бъде посветен на патофизиологията и стратегиите на лечение чрез бифуркационни перкутанни коронарни интервенции. За втория ден e предвидek цялостен преглед на мултисъдовите перкутанни коронарни интервенции, включително ротаблационни техники, новите DES и DEB технологии.

Програмата ще бъде изградена върху дискусии на случаите на живо, тъй като стремежът на курса е да бъде максимално практичен.

Освен, че курсът ще даде цялостна представа за бъдещето на комплексните интервенции, ще предостави чудесна възможност за среща с доказани български и чуждестранни специалисти.

Курсът ще се проведе на английски.

Форма за регистрация можете да изтеглите от тук.

Програмата за събитието можете да разгледате тук.

Свързани отделения