На 29 февруари, събота, от 14.00 ч. на партерния етаж на МОЛ България в столицата с концерт и подаръци за 20 деца ще поставим официален край на национална кампания „Роди дете в България

Измина една година от старта на националната кампания на фондация Мечта за дете, в която чрез платформата на сп. "9 месеца" Болница Токуда дари проследяване на бременност и раждане при д-р Анна Богданова, акушер-гинеколог и един от най-добрите фетални морфолози у нас, както и инвитро процедура и 10 концултации на двойки с репродуктивни проблеми. Д-р Богданова и д-р Мефтуне Шефкетова, началник на Центъра за асистирана репродукция, лично изтеглиха печелившите дами.

Бебчето се роди здраво и расте в Поморие, а инвитропроцедурата премина успешно и в резултат едно бебе вече е напът.

На финалното събитие на кампанията на 29 февруари ще бъдат подарени на двадесет двойки, изтеглени на случаен принцип, пакети, съдържащи всичко необходимо за първите месеци от отглеждането на рожбата им. Болница Токуда дарява 20 прегледа в Клиниката по педиатрия, които включват и изследвания.

Като партньор на фондация “Мечта за дете”, която подпомага двойки с репродуктивни проблеми, Болница Токуда до момента е подарила десетки ваучери за инвитро процедури и манипулации в Центъра за асистирана репродукция. Изпълнителният директор на болницата д-р Венелина Милева, д-р Мефтуне Шефкетова, д-р Сашо Райков и д-р Анна Богданова са редовни участници в благотворителни събития, организирани от фондацията. На територията на болницата бяха проведени и три благотворителни базара на фондацията.

Финалното събитие на националната кампания е с вход свободен и ще се проведе в България Мол в София на 29 февруари със старт 14 часа. Водещ на събитието ще бъде Наско от Бг Радио, а сред официалните гости са д-р Анна Богданова, д-р Мефтуне Шефкетова, Антоанет Пепе, Енджи Касабие, Йоанна Драгнева, Теди Кацарова, Дичо, Гери Николаева, Антоанет Пепе и др. 
За доброто настроение ще се погрижат децата от детска вокална група "Палави ноти“ и тези от Music Box с ръководител Катина, Галя Георгиева, Dance Academy, трио Elegance и Васко Мавриков, Асоцията за подкрепа на децата.

Вижте повече на страницата във Фейсбук >

Свързани отделения