Благодарствено писмо от Форума за бременност и раждане на Puls.BG 

ДО:

Д-р Радка Масларска,

Началник отделение „Неонатология“

Токуда Болница София

София, 20.05.2014г.

Уважаема д-р Масларска,

От името на медийната група Bulgaria ON AIR и онлайн компанията Investor.bg бихме искали сърдечно да Ви благодарим за Вашето участие във втория форум на Puls.bg за бременност и раждане, провел се на 17 май в Интер Експо Център.

С всяка изминала година форумът се радва на все по-голям интерес. Тази година събра над 400 участника, сред които бяха водещи специалисти в областта, бъдещи и настоящи родители.

Форумът за бременност и раждане получи висока оценка от участниците и партньорите и оправда изначално високите ни очаквания. Обратната връзка потвърждава категорично, че форумът е предоставил изключително полезна информация и добри възможности за контакти между лекторите и участниците в дискусиите.

Вашето съдействие и професионализъм изиграха съществена роля за успеха на Форума за бременност и раждане на Puls.bg, както и за получената висока оценка. Благодарим за гласуваното доверие и подкрепа!

Надяваме се съвместната ни работа да е била полезна и приятна и за Вас, и съвместното ни и ползотворно сътрудничество да продължи в бъдеще!

 

С уважение:

Румяна Тасева

Гл. редактор

Puls.bg         

Свързани отделения