Съдбата на човека - пациент и Болница "Токуда"

Няма по-голямо щастие от това - човек на 80 години да може да вижда нормално. Зрението е щастие, което се оценява едва когато се загуби. Но когато се възстанови - едва тогава се оценява колко голямо е било това щастие.

Такъв е и моят случай. Това мое щастие го намерих в очното отделение на болница "Токуда". тук аз бях опериран за втори път от д-р Даскалов от катаракта. Пред 6-7 години бях опериран пак ог него.

Като се има предвид, че всяка операция в медицина крие риск, то не ми беше лесно да легна на операционната маса за 11 път в моя живот. Не ми беше лесно да намеря офталмолог-хирург, на когото да се доверя. Но сега, когато резултатът и от двете операции е налице - когато зрението ми се възстанови напълно, когато и двете операции преминаха без болка и без усложнения, мога да кажа, че д-р Даскалов оправда напълно моето доверие и очаквания. Ето защо аз съм му много благодарен.

Във всеки един момент, в който си поставям очилата, аз си спомням за него, за неговия голям професионализъм и за неговата голяма хуманност, която той проявява към своите пациенти.

Пациент: К.Костов

Свързани отделения