С особена радост и благодарност се обръщам към Вас и по-специално към моя лекуващ лекар д-р Веселин Даскалов от отделението по Офталмология на Токуда, който преди две години оперира двете ми очи от катаракта и ми имплантира вътреочни лещи. Чувствах се прекрасно, за което му благодаря!

През миналата 2009 година почти ненадейно за мен се появи образувание на конюктивата на лявото око. В следствие на това д-р Даскалов планира и извърши операция на 05.01.2010 година, като премахна израстъка. Всичко беше сполучливо, а отношението на целия персонал - перфектно.

Резултатите от направените ми изследвания, обаче, показаха, че трябва да се предприеме допълнително диагностициране. Ето защо бях пренасочена за лечение в отделението по Хематология при д-р Радинов, който беше много внимателен с мен. Самата находка съответства на малигналнозов неходжкинов лимфозом от мал тип. Назначи ми изследвания и лечение, съответни на това заболяване.

Направи ми силно впечатление, че медицинският персонал от двете отделения притежава истински добродетели, любов към професията и отношение, отговарящо на Хипократовата клетва. Болните се обгрижват според европейските изисквания, обстановката предразполага към оздравяване и оптимизъм!

Пожелавам на д-р Даскалов, д-р Радинова и всички екипи, работещи в Токуда, крепко здраве, дълъг живот и нови успехи в благородната им професия.

18.02.2010г.

С почит и уважение:

Н.Месалска

Свързани отделения