До изпълнителния директор на
МБАЛ „Токуда Болница София”
Д-р Явор Дренски

 

 

Благодарствено писмо

към Клиника по Педиатрия на Токуда Болница София

 

Уважаеми д-р Дренски,

С това писмо бих искала да изкажа исреното си възхищение и дълбока благодарност към целия екип на Токуда Болница София и най-вече към Клиниката по педиатрия. Детето ми беше прието за лечение при Вас през нощта на събота – 04 юни 2011 година. Бях истински впечатлена от организацията в неотложното звено и координацията им с Клиниката по педиатрия. През 5-те дни, в които бяхме хоспитализирани, детето ми – само на 3 години и половина – изобщо не усети, че е настанено в болнично заведение. Той се чувстваше като у дома си, благодарение на професионалните грижи на целия екип на Педиатрията и прекрасните условия. Дори когато дойде време за изписване, синът ми не искаше да си тръгва и твърдеше, че болницата е „вкъщи”.

Искам да изкажа специалните си благодарности за невероятното отношение , високия професионализъм и топлите грижи на доц. Лилова, д-р Димитрова, д-р Гроздева, д-р Петрова, д-р Лесички, д-р Деспотова, д-р Попова, както и към старша сестра Лидия Маринкова и целия й сестрински екип, които денонощно се грижеха за всички болни деца с усмивка и внимание.

И накрая бих искала да кажа освен голямото си благодаря, че това е най-доброто място за лечение на деца, тъй като в клиниката много по-често се чува детски смях и това се дължи на прекрасните хора, които се грижат в най-трудните моменти за децата ни.

Благодаря Ви отново!

С уважение:
Боряна Йорданова

 

Свързани отделения