Пациенти с доказано злокачествено заболяване на простатата ще бъдат консултирани от уролозите в Токуда, съвместно с японския уролог проф. д-р Токумото

Безплатни прегледи за рак на простатата стартират в Токуда. Необходимо е предварително записване на тел.: 02/403 4000. Всички пациенти трябва да носят със себе си цялата си налична медицинска документация.

„С възможностите, които ни предлага телемедицината, ще обсъждаме всеки отделен случай с известния японски уролог проф. Токумото” – коментира д-р Калоян Давидов, началник отделение по Урология в Токуда. „Целта е да се запознаем предварително със състоянието на пациентите, след което да им предложим вариант за безкръвно отстраняване на увредената простата.” – добавя д-р Давидов.

Пациентите с показания за безкръвна хирургична процедура, ще бъдат оперирани от екипа на отделението по Урология, съвместно с проф. Токумото – световно признат специалист в областта на урологичната хирургия. Операциите ще се извършат с т.нар. зелен лазер, който е „златния стандарт” в урологията. Безкръвните операции се значително по-щадящи за пациента, скъсяват до минимум болничния престой и са със значително по-нисък риск от усложнения. След процедурата пациентът може да се върне към нормалния си ритъм на живот в рамките на едва няколко седмици.

Всички пациенти с вече диагностицирано злокачествено заболяване на простатата могат да се запишат за безплатна консултация на тел.: 02/403 4000. Няма да се изискват направления, но е необходимо пациентите да носят със себе си цялата си налична медицинска документация.

Свързани отделения